• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Cengiz İmren'in yerini ancak Cengiz İmren doldurur!'

Artur

Forum Üyesii

Cengiz İmren, "Uzun zamandır sahnelere ara vermiştim. Yeni şarkım için Özbekistan'a gidip, klip çektim. Tabuları yıktım, normalde şarkılarım çıkmadan sahne yapmam. Hem içerideki hem de dışarıdaki insanların ilgisi beni memnun etti. Sahne kadar fotoğraf çektirdim, o da ayrıca beni mutlu ediyor" dedi.

"SEMİCENK VE SEFO'YU BEĞENİYORUM"

İmren, yeni nesil müzisyenler için, "Yeni neslin aralarında başarılı olanlar var. Bazıların videolarını izliyorum, inşallah kendilerini toparlarlar. Bazı isimler sosyal medyanın gücüyle ilerliyor. Önemli olan bir yerde kalmak. Semicenk ve Sefo'yu beğeniyorum. Sefo'nun milli marşını da sevdim" şeklinde konuştu.

Cengiz İmren'in 5 milyonluk hediyesi!

"İYİ OLURSA ELİNDEN TUTARIM"

50 yaşındaki şarkıcı, "Arabesk hep popüler. Sizce Cengin İmren'in yerini doldurabilecek bir kişi var mı?" sorusuna, "Cengiz İmren'in yerini ancak Cengin İmren doldurur. Gerçekten sinyal veren benden iyi veren biri olursa elinden tutar ve ona şarkı da yazarım" yanıtını verdi.

"EV VE ARABA İSTENLER OLDU"

Özel jette klip çeken Cengiz İmren, "Bir kere oldu. Bana IBAN atıp, ev ve araba isteyen insanlar oldu. Bir daha şatafatlı şeyler yapmayayım, insanlar çok heveslenmesin. Sade Cengiz İmren'i daha çok tercih ediyorum" ifadelerini kullandı.

"HERKESİN TEKNESİ YOK"

Bodrum'da gündeme gelen fahiş fiyatlarla ilgili ise şarkıcı, "Oraya giden herkesin teknesi ve çantasında doları yok. Fahiş fiyatlar olması anormal. Balıkesir Akçay'a ilk defa geldim, burası mütevazi ve güzel. İnsanlar kolay para kazanmıyor. Şu an Çeşme ve Bodrum boş" açıklamasını yaptı.

'Önünde sonunda konuşacağım! Sizi ele vereceğim'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.