• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Ceylin ve Ilgaz'la ilgilenmekten ben aşk yaşayamıyorum!'

Artur

Forum Üyesii

Uğur Aslan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. İş toplantısından çıktığını belirten oyuncu, "Sahne işlerimle ilgili toplantı yaptık. 'Afara' müzikali devam ediyor. Seyircinin ilgi ve alakası çok güzel. Ben de mutlu oluyorum onların sayesinde" dedi.

"HATAY İÇİN 100. YIL KÖY PROJEMİZ VAR"

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Hatay başta olmak üzere birçok ilimizde ağır yıkımlara neden olmuştu. Uğur Aslan, 11 aile üyesini depremde kaybederek zor günler yaşamıştı. Şu sıralar Hatay'a gidip geldiğini belirten ünl isim , "100. yıl köy projemiz var. Yakın zamanda bu projenin lansmanıyla ilgili Hatay'a gideceğim. 6-7 gönüllü arkadaşım bir araya gelerek ciddi bir bütçe oluşturdular. Jandarma Asayiş Vakfı sağ olsun bizlere Mustafa Kemal Üniversitesi Kampüsü içerisinde arazi tahsis etti. O arazinin içerisinde hem eğitim devamlılığı sağlanacak hem de insanların geçici olarak barınabileceği ve üretimin devam edeceği bir yaşam alanı inşa edilecek. Yakın zamanda daha detaylı bir şekilde sizlerle paylaşacağız" şeklinde konuştu.

Uğur Aslan, depremlerde kaybettiği yakınlarını paylaştı

"HATAY AŞIĞIYIM"

Alıntı Metni

"TAM PATAES OLDUM"

Eren Komiser karakterine hayat verdiği Yargı dizisiyle ilgili soruları cevaplayan Aslan, "Çok şükür harika gidiyor. Ceylin ve Ilgaz'la ilgilenmekten ben aşk yaşayamıyorum, ben tam patates oldum" şeklinde esprili bir açıklamaya imza attı.

"Fanlar 'Ilgaz ve Ceylin artık mutlu olsun' şeklinde sosyal medyada yorum yapıyorlar. Bununla ilgili sizin düşünceleriniz neler?" sorusu üzerine oyuncu, "Sosyal medyayı çok takip etmiyorum ama biliyorum ki herkes mutlu olunca seyirci bu durumdan sıkılacak, çatışma olması daha diri tutar izleyeciyi" ifadelerini kullandı.

'Yargı'da Can hayatını kaybetti! Yekta'ya 1 hafta süre verildi

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.