Aaryan
Forum Üyesii
Ceza’nın paylaşımı:"Büyük Beşiktaş Ailesine, Bana bu onuru yaşatan, şanlı kulübümün değerli yöneticilerine ve bu projenin her aşamasında emeği geçen herkese en kalbi şükranlarımı sunarak başlamak istiyorum. Orkun Kökçü gibi değerli bir kardeşimizin yuvaya dönüş hikayesinin bir parçası olmak, benim için sadece bir görev değil, hayatımın en özel anılarından biri oldu. Bu daveti aldığımda aklıma gelen, gözlerimi dünyaya açtığım andan itibaren bana bu sevdavı aşılayan o en büyük Kartal'dı.. Büyük Beşiktaşlı babam, merhum Danyal Özçalkan. Hayatını siyah-beyaz renklere adamış, her maçta aynı heyecanı yaşayan, Beşiktaşlılığın ne demek olduğunu bana öğreten adam. Bu videoda yer almam, adeta onun ruhuna bir selam göndermek, ona "Bak baba, doğuştan ait olduğumuz o kutsal armaya hizmet ediyoruz" demek gibiydi. Eminim ki bir yerlerden izleyip o da benimle aynı gururu, aynı tarifi imkansız mutluluğu yaşamıştır. Bizler için Beşiktaşlılık, babadan oğula geçen en kıymetli mirasdır. O miras ki içinde sadece zaferler değil; şeref, haysiyet, vefa ve aidiyet vardır. Şimdi ise bu tutkunun bir parçası olarak, yeni bir tarihin yazılışına tanıklık etmenin, çocukken, gençken izlediğim efsanelerimizle aynı karede yer almanın mutluluğu içindeyim. Bu proje, bir sanatçı olarak sadece kariyerimde değil, Beşiktaşlı bir çocuk olan Bilgin'in kalbinde de en özel yere sahip olacaktır. Bu topraklara ve bu renklere ait olmanın gururuyla, gösterdiğiniz teveccühe sonsuz teşekkür ederim. En derin saygı ve sevgilerimle, Siyah-beyaz bir kalple..."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..