• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Çocuklar artık büyüdü, beni zorlayan tarafları yok'

Artur

Forum Üyesii

Bu hafta sonu okulların ara yıl tatiline girmesiyle mini bir tatil planı yapan Pelin Karahan, Akmerkez'de görüntülendi. Çocuklarıyla mağazaları gezen 39 yaşındaki oyuncu, “Kartalkaya’ya tatile gideceğiz. Küçük bir tatil planımız var” dedi.

"TİYATRO AŞKLA YAPILIYOR"

‘Şaşırt Beni’ adlı oyunla sahnelerde olan ünlü isim, tiyatrolarda kazançların az olduğu yorumu üzerine, "Bütçeler çok çok küçük. Tiyatro aşkla yapılan bir sanat. Keyfi bir o kadar da başka" ifadelerini kullandı.

"HER ŞEYE YETERİM"

İş insanı Bedri Güntay'la evli olan Karahan, dizi projesi için görüşmelerinin olduğunu belirterek, "ki çocukla zorlanacağınızı düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Çocuklar artık büyüdü. Beni zorlayan tarafları yok. Her şeye yeterim. İnsan çalışmak istedikten sonra her şeye zaman ayırabilir” yanıtını verdi.

'Hamile kalınca evliliği hızlandırdık!'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.