Aaryan
Forum Üyesii
Soğancıoğlu yaptığı açıklamada, ''Shaktar maçı sonrası camia yeniden bir umutsuzluk havasına büründü. Futbolda böyle dönemler malesef olacaktır. Şu an taraftar olarak desteklemekten başka yapacak birşeyimiz yok. Ben Başkanın gereken hamleleri bir an önce atacağına inanıyorum, aksi taktirde bizim camianın pek sabrıda affıda olmuyor, Ahmet Nur Çebi ve Hasan Arat'ın yaşadıklarının bir benzerini yaşayabilir. Camiaya birlik beraberlik havası gelmeli, umut gelmeli. Çocukları nasıl Beşiktaşlı yapacağız kafayı buraya yormalıyız, Çocukların aklını başarılar, şampiyonluklar star oyuncular değiştiriyor. Ben torunum İrem ile her maça gidiyorum, aynı babamın bana öğrettiği gibi ben de torunlarıma Beşiktaş'ı anlatıyorum, onları armaya renklere yakınlaştırıyorum. İrem bu yaşta fanatik oldu, artık benimle vip tribunde oturmak istemiyor, kale arkasına gidip bağırmak, coşmak istiyor. Yönetimler İrem gibi çocukları gençleri düşünerek başarıyı hedeflemeli, transferler yapmalı, onları uzaklaştırmamalı, malesef son 2-3 yıldır biz çocuklarımızın yüzlerini pek güldüremedik..'' dedi.