• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Çocuklarla resim yaptılar

Nova

Forum Üyesii

Ünlü isimler, çadır kentte yaşayan 400 çocukla gün boyu resim yapıp, oyunlar oynadı. ÇOHAV Mütevelli Heyeti Başkanı Abide Gülel, miniklerin yaptıkları resimlerin önümüzdeki ay İstanbul’da bir organizasyonla sergileneceğini söyledi.

Örnek davranış

Hera Aslan, Ataşehir Watergarden’daki Endoff’ta konser verdi. Şarkıcı, “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için çok üzgünüm. Bu hepimizin acısı... Depremin ilk gününden beri ben ve Ozan (Doğulu) gücümüzün yettiğince elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Orkestra arkadaşlarım ve ben, beş sahne ücretimizi depremzedelere bağışlayacağız” dedi.

1 milyon lira aldılar

İlayda Alişan ile Cemal Can Canseven, spor markası Erke’nin yüzü oldu. Önümüzdeki günlerde kamera karşısına geçecek oyuncu ve sosyal medya fenomeninin, 1’er milyon lira aldığı konuşuluyor. Alişan ve Canseven, çekimler öncesinde buluşarak, prova yaptı.

Duymaz’ın ailesine ziyaret

CZN Burak adıyla bilinen şef Burak Özdemir, depremde hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın annesini ziyaret edip, ailesine moral verdi. Çektirdiği kareleri Instagram’dan paylaşan şef, “Taha kardeşimin ailesi Meryem annenin yanına geldim. Allah rahmet eylesin” dedi.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.