• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Dalot'tan Beşiktaş mesajı

Aaryan

Forum Üyesii
Manchester United'ın Portekizli savunma oyuncusu Diogo Dalot, Tivibu Spor'a açıklamalarda bulundu. FERNANDO SANTOS MESAJI Dalot, Portekiz Milli Takım'ında birlikte çalıştığı Fernando Santos'un çalışma şeklinin nasıl olduğu yönünde gelen soruya, "Bence gerçekten çok iyi bir hoca. Fernando Santos'a çok müteşekkirim. Kendisi bana birçok kez şans verdi. Benim için bir rüyanın gerçekleşmesini sağladı. Onun için en iyisini diliyorum. Beşiktaş taraftarlarının da ne kadar ateşli ve iyi olduklarını biliyorum. Umarım her şey güzel olur" cevabını verdi. TÜRKİYE MAÇI Portekizli futbolcu, EURO2024'te Türkiye ile aynı grupta yer almalarının hatırlatılması ve Türkiye maçı için görüşü konusunda gelen sorunun ardından, "Bizim için çok zor olacak. Daha önce birçok kez karşılaştık, bunların hepsi zorluydu. Önemli bir turnuvada bizim için zorlu bir rakip. Ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyacaklardır. Çok iyi motive olacaklardır" ifadelerini kullandı. Manchester United'da bu sezon 38 maçta süre bulan Diogo Dalot, 2 gol attı ve 3 asist yaptı. | Fotospor

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.