• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Demet Akalın eski albümleri açtı! Alişan'a seslendi: 'Bir gençlik hikayemiz var '

Artur

Forum Üyesii

'Dostlar Mahallesi' adlı dizi setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan ve 2018 yılında nikah masasına oturan Alişan ile Buse Varol,2019'da oğulları Burak'a kavuşan ikili, 2021'de kızları Eliz'i kucaklarına almıştı. Ünlü şarkıcı Alişan bugün 49 yaşına bastı.

"FAZLA SÖZE GEREK YOK İYİ Kİ SEN"

Alişan'ın eşi Buse Varol eşinin doğum gününü bu romantik paylaşımla kutladı.

Instagram'a koyduğu fotoğraflarının altına, "Canım kocacım, yol arkadaşımm iyi ki doğdun. Çocuklarımızla kutlayacağımız sağlıklı yaşların olsun. Kalbindeki merhameti, sevgiyi hak edecek insanlarla, dostlarla beraber olmanı diliyorum yeni yaşında. Seni çok seviyorum, fazla söze gerek yok, iyi ki sen." notunu düştü.

PASTASI OLAY OLDU

Buse Varol'un eşi için hazırlattığı pasta en çok dikkat çeken detay oldu. Mangal üzerinde pişen etler ve yanında duran şalgam suyu şişesinden oluşan pastaya yorum yağdı.

"SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKIM"

Ünlü şarkıcı Alişan ise paylaşımın hemen altına, "İyi ki'm benim seni çok seviyorum aşkım" yorumunu yaptı.

"BİR GENÇLİK HİKAYEMİZ VAR"

Demet Akalın sosyal medya hesabında "Yeni yaşında hep gül kankim, seni çok seviyorum. İyi ki doğdun. İyi ki dostum, sırdaşım, kardeşimsin." notuyla paylaşım yaptı.

Akalın daha sonra Alişan ile yıllar önce çekilen karesini ise "Bir gençlik hikayemiz var be. İyi ki doğdun." notuyla paylaştı.

Nilsu Berfin Aktaş ile aşk yaşıyor iddiası! Anıl Altan ilk kez konuştu

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.