• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Doğukan Güngör'le görüntülenmişti! Aleyna Kalaycıoğlu: Sürekli birileriyle adım geçiyor

Artur

Forum Üyesii

Aleyna Kalaycıoğlu, önceki akşam Kuruçeşme'de bir mekanda objektiflere yansıdı. Kız arkadaşıyla yemek yiyen Kalaycıoğlu, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

Genç şarkıcı, "Bu aralar yoğunum, yarın da konserim var. O arada boşluk yakaladım ve arkadaşımla oturmak istedim. Kalan boşluğumda genelde ailemle vakit geçiriyorum" dedi.

Aleyna Kalaycıoğlu, Çeşme'de! Plajın yıldızı oldu

"AİLE HER ŞEYDİR"

Geçtiğimiz günlerde annesi ve kardeşini İstanbul'a taşıyan Kalaycıoğlu, "Onları gerçekten çok özlüyordum. Benimle birlikte olmaları enerji katıyor. Aile her şeydir. Herkes gider, onlar kalır. Eve döndüğünüzde yanınızda onlar oluyor. En zor anınızda yanınızda onlar oluyor. İnşallah herkes ailesine önem verir" ifadelerini kullandı.

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Aşk hayatı hakkında yöneltilen sorulara da yanıt veren ünlü isim, "Sürekli birileriyle adım geçiyor ama hayatımda kimse yok. Ailem karşısında kötü hissediyorum kendimi. Yazılıp çizilmesi beni mutsuz ediyor. Birisi olursa karşınıza çıkarırım" şeklinde konuştu.

"BU SAATTEN SONRA ARKADAŞIM DA DEĞİL"

Çeşme tatilinde Doğukan Güngör’le şezlongdaki fotoğrafları çok konuşulan Aleyna Kalaycıoğlu, "Doğukan arkadaşımın arkadaşı. Plajda birlikteydik, telefondan görüntü gösterirken kolunu atmış ve öyle bir görüntü çıkmış. Bu saatten sonra arkadaşım da değil. Aramda bir şey olması imkânsız" demişti.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan dans şov! Viral olan akıma katıldı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.