• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Dünyaca ünlü sanatçılardan Türkiye’ye destek mesajları

Nova

Forum Üyesii

Kahramanmaraş Pazarcık'ta dün saat 4.17'de 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaklaşık 30 saniye süren deprem; Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay'da da hissedildi. AFAD, 13.24 sıralarında 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede 7.6 büyüklüğünde bir depremin daha meydana geldiğini duyurdu. Merkez üssünün Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6'lık depreme derinliği 7 km olarak açıklandı.

Ünlü isimler tek yürek! Haluk Levent deprem bölgesine yardım yapanları açıkladı

EVGENY GRINKO

"Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen deprem yüzünden çok üzgünüm. Hayatını kaybedenler için baş sağlığı, yaralılar için acil şifalar diliyorum. Kalbim sizinle."

ANTONIA BANDERAS

“Türkiye ve Suriye halklarına sarılıyorum. Son birkaç saat içinde tarifsiz bir trajedi yaşadılar. Hepsine metanet diliyorum.”

RUSSEL CROWE

"Ah Türkiye. Kalbim. Haberler çok korkunç.”

DUA LIPA

Arnavut asıllı şarkıcı Dua Lipa ise Insatagram hesabından Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin ardından Türkiye’ye yardım göndermek isteyen takipçileri için bir mesaj paylaştı.

MONAWAR

“Türkiye ve Suriye’yi vuran büyük deprem dolayısıyla üzüntülerimizi paylaşıyoruz. Yaralılara güç ve hayatını kaybedenlerin yakınlarına da baş sağlığı diliyoruz."

MARK ELIYAHU

"Kalbim sizinle."

MARK RUFFALO

“Yardım etmek isteyenler arama kurtarma çalışmaları yapan bu kişilere ulaşabilir."

JAY-JAY JOHANSON

"Aklım Türkiye’deki dostlarımda."

Gözyaşları içinde yardım isteyen Mustafa Rahman Tohma'nın annesi hayatını kaybetti!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.