• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Dünyaca ünlü yıldız Cardi B'den Hürrem Sultan'lı gönderme! 'Bütün masayı devirebilecekken...'

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ - Dünyaca ünlü rap yıldızı Cardi B'nin yıllar önce 'Muhteşem Yüzyıl' izlediği ortaya çıkmıştı. Hatta Cardi B o kadar hayran olmuştu ki diziyle ilgili yorumlarını sakınmamıştı.

Nurbanu Sultan'ı sevmediğini söyleyen Cardi B, Hande Doğandemir'e adeta kafayı takmıştı. Yıllar önce açıklama yapan Hande Doğandemir, "Cardi B, ‘Muhteşem Yüzyıl’ hastası çıktı. Kösem’i ortadan kaldıran Turhan Sultan’ı oynadım ben orada. Küfür kıyamet! Linç kampanyası başlattı bana Twitter’da. ‘Allah belanı versin’ falan demiş. Ben de ‘Hayırdır Cardi’ciğim, n’oluyor ya’ dedim." ifadelerini kullanmıştı.

Cardi B.: Nurbanu’dan nefret ediyorum!

YÖNETMENLERE SESLENMİŞTİ

Cardi B., Muhteşem Yüzyıl'ın final bölümünü izledikten sonra Twitter üzerinden Türk yönetmenlere seslenmişti. Şarkıcı, "Türk yönetmenler, lütfen bir sultan dizisi daha yapar mısınız. Buna hayatımda ihtiyacım var. Gerçekten feci şekilde ihtiyacım var" demişti.

Muhteşem Yüzyıl ve Hürrem Sultan hayranlığı bitmeyen dünyaca ünlü rapçiden yeni paylaşım geldi. Hürrem Sultan'ın fotoğrafını paylaşan Cardi B, "Ama bütün masayı devirebilecekken neden satranç oynayayım ki?" ifadelerini kullandı.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.