• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Ebru Yaşar: Hem bayram kutlayacağız, hem yaralarımızı saracağız

Alyssa

Forum Üyesii

Şarkıcı Ebru Yaşar, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından yardım çağrılarına kayıtsız kalmayarak; depremzedeler için 3 TIR hazırlatmıştı. İçinde acil ihtiyaçların olduğu TIR'lar, Kahramanmaraş, Hatay ve Diyarbakır'a gönderilmişti.

"GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ"

Ebru Yaşar, depremzedeler ve Türkiye'nin yaralarını sarmak için birlik ve beraberlik çağrısı da yaptı. Ünlü şarkıcı, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda, “Gün, birlik ve beraberlik günü. Az ya da çok demeden eminim ki herkes üzerine düşeni yapacaktır" demiş ve eklemişti:

Alıntı Metni

HAYRANLARIYLA BULUŞTU

Ebru Yaşar, son olarak Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Kıbrıs'ta yer alan bir otelde sevenleriyle buluştu. Başarılı sanatçı, konser alanını dolduran hayranlarına unutulmaz bir bayram akşamı yaşattı.

"YARALARIMIZI BERABER SARACAĞIZ"

Sahnede zerafeti ve eşsiz sesi ile devleşen Yaşar, dinleyicilerine bayram mesajı vermeyi de ihmal etmedi. "Ne mutlu bize, bir bayramı daha beraber karşılıyoruz" diyen ünlü isim, şöyle devam etti:

Alıntı Metni

"DAHA GÜZEL BAYRAMLARDA BULUŞMAK ÜZERE"

"İyi ki sizlerle beraberiz. Daha güzel bayramlarda buluşmak üzere" ifadelerini kullanan şarkıcı, konser sonunda hayranlarının yoğun isteği üzerine sahnede yarım saat fazla kaldı. Ebru Yaşar, konser bitiminde ise dakikalarca ayakta alkışlandı.

Ebru Yaşar: Sahneye çıkmadan dua okuyorum, Ebru Yaşar: 53 programı ben çekmişim kadar eğlendim

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Abi

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.