• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Efsane' filminin galası Çorum'da yapıldı

Artur

Forum Üyesii

2 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak filmde 'Özgür' ve 'Sadık' isimli ikiz kardeşe hayat veren Ahmet Kural, “Çorum’da olduğum ve burada çekimleri yaptığımız için çok mutluyuz. Aramızda olmayan oyuncu arkadaşlarımız adına da çok teşekkür ederim, hepsinin selamı var. İnşallah bol bol gülersiniz. Biraz klişe olacak ama biz çok güldük eğlendik. Çorum'un doğa harikası, tarihi hepsini filmde göreceğiz” dedi.

Oyuncu kadrosunda yer alan Sadi Celil Cengiz, "Filmin dünya prömiyerini dünyanın merkezi Çorum’da yapıyoruz. Bundan dolayı çok mutluyuz. Ben de toprak sayılırım, Samsunluyum” diyerek herkesi güldürdü.

Filmde Ahmet Kural’ın sevdiği 'Sevim' karakterine hayat veren Tuana Tezsay, “Çok keyif alacağınızı düşünüyorum. Herkes umarım bu akşam buradan gülmüş ve eğlenmiş olarak ayrılır” şeklinde konuştu.

Ahmet Kural: Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.