Aaryan
Forum Üyesii
Yağız Sabuncuoğlu, NOW Spor'da Beşiktaş gündemini değerlendirdi.Yağız Sabuncuoğlu;''Shakhtar Donetsk maçı zor maç olacak. Şunu da bilmek zorundayız daha sezon başındayız ve hazırlık kampları hala devam ediyor. Beşiktaş'ta eksik noktalar var. Sağ bek için bir hareketlilik oldu ve nihayete ermedi. Bence hayırlı da oldu. Beşiktaş'ın bir an önce bu noktaları tamamlaması gerekiyor. Çünkü evet belki Avrupa Lig'inde kötüyü çağırmayalım. Devamlılığı olmasa bile önünde bir Konferans Lig'i var bence Türk takımları için her zaman şampiyonluk anlamında orası da önemli bir alternatif. Her ne kadar tırnak içinde söylüyorum bizim takımlarımız orayı küçümsese de...Önce bu maça bakmak lazım. Bu maçın daha oynanmadan negatif yapmamamız lazım ama zor maç olduğunu düşünüyorum. İki maçın da zor olduğunu düşünüyorum bu arada. Zor bir maç bekliyorum. Emerson Royal transferinin olmaması bence hayırlı oldu. Çünkü Emerson Royal iki senedir geçen sezonda Galatasaray ile anılmıştı. O zaman Allah Galatasaray'ı korumuştu, bu sefer de Allah Beşiktaş'ı korudu.Çünkü gittiği profillerin çok dışında bir bek. Ne Kyle Walker-Peters, ne Osayi-Samuel'in verebileceklerini vermeyi taahhüt edebilecek bir bek. O yüzden bence doğrusu oldu. Beşiktaş'ta sağ bekte çok fazla menajer önerisi var. Asensio'da aslında bir menajer önerisiydi. Bu önerilerin haber olabilmesi için veya bir somut bir şeyin olması için bir teklif ya da geri dönüş olması lazım Emerson'da bunlardan biriydi nihayetinde bir anlaşma olmadı. Beşiktaş'ın sağ bek transferi nasıl sürekli iptal oluyor diyoruz Svenson'un da transferi sürekli iptal oluyor. Kocaeli'ye idecekti iptal oldu. Karagümrük'e gidecekti hala bir netlik yok. Başka takımlar istedi son anda bozulanlar oldu. Bir noktada bazı ilahi güçler sezonu Svenson'la başlatacak Beşiktaş'a. Bek takviyesi %100 yapacaklar ama her şey birbiriyle eşleşiyor. Çok enteresan...Emerson Royal ile Kyle Walker-Peters, Osayi transferlerini birbirinden ayırırım. Çünkü Kyle Walker-Peters ve Osayi bence Beşiktaş'a ayıp ettiler. Özellikle Kyle Walker-Peters. 3 milyon euroya yakın maaş alacaktı. Bunun 700 civarı imza parasıydı. Hayatında alamayacağı teklifi aldı.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..