• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

EN SON MAGAZİN HABERLERİ: Şeyma Subaşı ve Brezilyalı model sevgilisi ayrıldı mı? Bomba sözler

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ - Instagram'ı aktif kullanan ünlülerin başında gelen ve sürekli seyahat etmesiyle konuşulan Şeyma Subaşı, Brezilyalı model sevgilisi Marlon Teixeira ile ayrıldığı iddia edilmişti.

Geçtiğimiz yıl sevgili olan çiftin aşkı doludizgin devam ediyor. Takipçileriyle Youtube hesabından soru cevap yapan Şeyma Subaşı, sevgilisini paylaştığı ilk fotoğrafla ilgili açıklama yaptı.

Erkek arkadaşıyla ilgili Subaşı, "Erkek arkadaşım Brezilyalı. Beğenilmeyecek gibi değil, galiba öyle doğdu bu çocuk. Ben aramadım o kendi geldi. Bizde de vücut kötü değil. Arkadaşlar, sevgilim taşın ötesi." dedi.

Sürekli seyahat etmesiyle de gündemde olan hatta neredeyse kışı uzun zamandır geçirmeyen Subaşı, "Geçenlerde uyandım İstanbul'da. Bir anda gece kalktım ve 'Ben neredeydim' dedim. Işığı açtım ve İstanbul'da evindeyim oldum. Ben hangi ülkedeyim oldu. Bunu da yanlış anlamayın lütfen. Benden daha fazla gezenler de var bu arada." ifadelerini kullandı.

Sürpriz aşk iddiası! Didem Soydan dedikodulara son noktayı koydu

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.