• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Erkan Kolçak Köstendil'e eşinden sürpriz parti! '41. kere kutluyorum'

Artur

Forum Üyesii

Erkan Kolçak Köstendil, dün gece Gayrettepe'de bir mekanda eşi Cansu Tosun'un sürpriz partisi ile 41'inci yaşını kutladı.

"YOLDA ANLADIM"

Muhabirlerle sohbet eden oyuncu çiftten Köstendil, "Ben yolda anladım. Uzun süredir görüşmediğim arkadaşımız Sitare'yi sordu. Ben de 'Ne alaka?' diye düşünmedim bile, anladım direkt" sözleri sonrası kahkaha attı.

'Ben, çocuğum ve çocukluk kahramanım!'

"EN HEYECANLANDIRAN AN MARSEL'LE OLAN ANLAR"

Yeni yaşı hakkında konuşan oyuncu, "40 kere kutladım doğum günümü, 41. kere kutluyorum. 'Neler değişti?' diye soracak olursanız saçlarımız beyazladı. Çalışarak güzel vakit geçirdim. Yazdıklarımızdan ve yaptıklarımızdan geriye bir iki güzel şey kalması beni çok heyecanlandırıyor. Bu durum beni çok mutlu ediyor. Ancak bizi en heyecanlandıran an Marsel ile olduğumuz anlar" dedi.

"MUTFAKTA KENDİMİ GELİŞTİRDİM"

Doğum gününe katılan Sitare Akbaş, "Ailemizin ikinci erkek evladı gibidir Erken Kolçak Köstendil. Sürpriz gibi bir şey olmasını istedik ama olamadı" ifadelerini kullandı.

'Robotla sanat için ne yapılır bilmiyorum, beni güldürmeyin!'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.