• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Erkan Özerman'ın vasiyeti ortaya çıktı!

Artur

Forum Üyesii

Best Model of Turkey Kurucu Başkanı, prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman, 2022 yılında pankreas kanserinin karaciğerine metastaz yapması nedeniyle tekrar tedavi görmeye başlamıştı.

Özerman, bir yıl önce yaptığı açıklamada, "Hayatımın sonunu yaşıyorum. Doktor 'MR çekelim' deyince, ben de çekelim dedim. Kanser olduğum ortaya çıktı. Kanser metastaz yapmış, karaciğere geçmiş. Yaşımdan ötürü doktorlar ameliyat yapmıyor. Çok iyi bir onkolog beni elinden geldiğince götürüyor" demişti.

"BENİ YAKSINLAR"

Ünlü isim, tedavi gördüğü hastanede 86 yaşındayken hayatını kaybetti. Özmeran'ın vasiyeti de vefatının ardından ortaya çıktı. Onur Akay'ın yazısına göre; Erkan Özerman'ın vasiyeti şu şekilde:

Alıntı Metni

Sanat dünyasını yasa boğan ölümünün ardından, birbirinden ünlü isimler Erkan Özerman için başsağlığı mesajları yayınladı.

AJDA PEKKAN

"Sevgili Erkan Özerman'ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz, mekanı cennet olsun. Özerman ailesine sabırlar dilerim..."

DENİZ SEKİ

"Çok kıymetli, duayen Erkan Özerman'ı kaybetmişiz... Ah ne anılar, ne anılar. Çok üzüldüm. Sevenlerinin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun."

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN

"Huzurla uyuyunuz Erkan bey..."

GÜLŞAH SARAÇOĞLU

"Yaşayan bir tarihti. Bir dönem kapandı... Ruhun şad olsun Erkan Özerman."

AYŞE ERBULAK

"Bende çok emeği olan, çok şey öğrendiğim Erkan Özerman bedenen bizi terk etmiş. Sevenlerine sabır diliyorum, mekanı cennet olsun..."

Erkan Özerman'ın pankreas kanseri metastaz yaptı!
Erkan Özerman'dan Azra Akın'a: Yaşatmazdım o kızı!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.