Aaryan
Forum Üyesii
Spor yorumcusu Erman Özgür, Youtube Sky Spor'da Beşiktaş'ın oyunu ve Mustafa Hekimoğlu'nun performansını ele aldı.Erman Özgür:Oyuncunun düşmanı değilim. Tam tersine inşallah Beşiktaş'ta santrafor yükünü 10 sene gözü kapalı çeksin Mustafa Hekimoğlu. Fakat gösteri maçına dönmüş Galatasaray Süper Kupa finalinde beşinci golü attı diye koca bir sezonu Mustafa ile çöpe attınız.Eğer düşmüş Bodrum'a iki tane attı diye gelecek sezon burada olsun derseniz yine çöpe atacaksınız. Yine oyuncunun gelişiminden bir haber olacaksınız. Yapmayın! Ve Mustafa'ya zarar verecek; Mustafa'ya zaten zarar verdiler. Mustafa'nın bir senesi boşa gitti. Antrenman yaparak geçirdiğim bir sezon boşa gitti. Ben Mustafa'nın oynayacağı bir kulübe hemen kiralanmasından yanayım. Yani çok doğru bir tercih oldu. Abi ben geçen sene sezon başı devre arası bu sezon sonu bunu hep söylüyorum. Mustafa sağlam bir sürekli on 11 de başladığı 30-35 maç oynayacak. Gelecek Beşiktaş'ta o rekabete hak ederek ilk 11'e girecek.Beşiktaş'ın en büyük problemiBeşiktaş'ın en büyük problemi rakip sahaya yerleşerek oynayamamak. Topu orada tutamamak. Tadiç'in en büyük özelliği. Tadiç'e maç seçeceksin otuz tane ki az bir rakam değil. Ama o seçmiyor işte. Oynamayı seviyor. Doğru doğru diyaloglarla seçti. Otuz otuz beş tane maç seçeceksin ve bu ligde Tadiç'i kullanacaksın. Ama bilemem maliyetini Fenerden aldığımız için problem çıkarma kısmını ben bilemem ama ne olursa olsun Gedson'un enerjisi Tadic'in kalitesiyle birleşir.Tadic olması şart değil, Tadic klasında oyuncu bulması lazım Beşiktaş'ın. Topu ayağını attığı zaman sırtını yaslayacak ve seni oraya taşıyacak oyuncu. Beşiktaş'ta bu oyunculardan yok. Rashica, Mustafa öyle oyuncular değil.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..