• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Eşref Rüya’nın Afra’sı Ebrar Karabakan: Demet naif bir ışık gibi

Artur

Forum Üyesii

Dizinin başrol oyuncularından Demet Özdemir’in canlandırdığı Nisan karakterinin ‘baş belası’ kardeşi Afra, seyirci tarafından çok sevildi. Eşref Rüya’da yer almaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren oyuncu, samimi açıklamalarda bulundu.

“EŞREF RÜYA’NIN ÇOK AYRI BİR YERİ VAR”

Hafızalara kazınan finalle sezona ara veren Eşref Rüya’nın dikkat çeken oyuncularından Ebrar Karabakan, “Eşref Rüya’nın benim için çok ayrı bir yeri var. İlk defa tattığım duygular olduğu için çok mutluyum. O kadar iyilik ve güzellikle geldi ki bu iş bana kalbimde çok tatlı bir yere dokundu” şeklinde duygularını ifade etti.

“DEMET’LE BİRBİRİMİZE BAKAR GÜLERİZ”

Beste Sırapınar’ın ‘Ne Var Ne Yok’ programında konuşan Karabakan, sözlerine şöyle devam etti:

Demet bence onunla tanışan, hayatına girmiş herkes için kalbe düşen naif bir ışık gibi etrafı aydınlatan, çok tatlı bir insan. İyi ki onunla çalışıyorum. Biz hep çok gülüyoruz. En duygusal sahneyi çekmeden önce bile en ufak şakada hemen birbirimize bakar güleriz, dayanamayız. Her anımız çok eğlenceli geçiyor.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.