• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Estetik yüzünden pasaport kontrolüne takıldı

Artur

Forum Üyesii

Bayram tatilini yurt dışında geçirmek isteyen modacı Gülşah Saraçoğlu, havalimanında pasaport kontrolüne takıldı. Geçtiğimiz günlerde dokuz saat süren bir dizi estetik ameliyat olan modacı, pasaporttaki fotoğrafına benzemediği için parmak izi vermek zorunda kaldı. Saraçoğlu, “Kimliğimdeki fotoğrafla, camın arkasından çekilen güncel görüntüm uyuşmadığı için bana ‘Parmak izine gideceksiniz, şef masasından işlem yapılacak’ dediler” ifadelerini kullandı.

Estetikle ilgili gelen sorulara ise modacı, “Erken zamanda yapılan dokunuşlar doğru yaş almanızın en doğru adımıdır. Çünkü ilerleyen yaşlarda yapılan operasyonlarda yüzünüz gerilir ancak kemik yaş aldıkça özellikle kulak ve burun altı olan bölgelerde genişleme olduğundan doğru verim alamazsınız. Burun ucu sarkmadan ve yüz elastikiyetini kaybetmeden yaptırılması gerektiğine inanıyorum. Tavsiye ve teşvik değil, sadece doğru olduğuna inandığım görüşümü paylaştım” dedi.

Saraçoğlu’nun geçirdiği operasyonlar:

■ Boyun ve yüz germe,

■ Alın ve çene ucu yağ enjeksiyonu,

■ Göz kapağı estetiği,

■ Gözaltı yağ enjeksiyonu,

■ Bişektomi (yanak inceltme).

■ Ünlü modacı, tüm bu işlemlerle daha kalkık bir burun, belirgin elmacık kemikleri, keskin bir çene hattı ve dolgun dudaklara kavuştu.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.