• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

‘Eşyalarını ağlayarak paketledim’

Alyssa

Forum Üyesii

Ebru Şallı, önceki gün İstinye’deydi. Model, 2020’de vefat eden oğlu Pars’ın eşyalarını depremzede bir aileye bağışladığını anlattı. Şallı, “Odasına hiç girmemiştim. Onun kıyafetlerini ve eşyalarını güzel bir yere ulaştırmak istiyordum. Depremin üçüncü haftasıydı, her şeyi var, kıyafetleri yeni... Beş erkek çocuklu bir aile için oyun bilgisayarından çorabına kadar hepsini tek tek, ağlayarak paketledim” diye konuştu.

‘Onu kimse anlayamaz’

Depremde çocuklarını kaybeden ailelerden çok etkilendiğini ifade eden model, “Babanın enkazda ölen kızının elini bırakmaması... O görüntügözümün önünden hiç gitmiyor. O adamı kimse anlayamaz, bunu yaşayan bilir. Herkes dışarıdan ahkâm kesiyor ama yaşamadan birinin onu anlayabilmesi çok zor. Hepimizin psikolojisi gitti. Ülkemize güzel enerjiler diliyorum” dedi. -UMUT ÜNVER

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

gulsen06

Bayan Üye
Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.