• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Etkinliğe havadan indi!

Artur

Forum Üyesii

SEÇKİN ŞENVARDAR - Sefo, yüzü olduğu dondurma markasının basın toplantısına yoğun trafiğe takılmamak için helikopterle katıldı. Rapçinin, Karaköy Galataport’ta gerçekleşen etkinliğe hava yolu aracıyla gitmesi çevredekileri şaşırttı. Cornetto markası için hazırladığı ‘Yanıbaşımda’ şarkısının klibinde yapay zekâ kullanılmasına Sefo, “Bir süper kahraman ya da çizgi film karakteri gibi hissettim, keyifli bir iş oldu” açıklamasını yaptı.

A Milli Futbol Takımı için ‘Türkiyem’ adlı parça yapan rapçi, “Gruptan çıktık, mutluyum. Çok güzel oldu. Başarıyla ilerliyoruz, umarım şampiyon da oluruz. Milli takıma şarkı yaptığım için çok sevinçliyim” diye konuştu. Alişan’la sahne kıyafetleri polemiğine giren Sefo, “Alişan Abi sevdiğimiz, çocukken gördüğüm ve takip ettiğim bir karakter. Saygı duyuyorum, büyütmek istemiyorum konuyu. Karşılıklı atışma olmasın, sever ve sayarım” ifadelerini kullandı.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.