Aaryan
Forum Üyesii
Fatih Doğan:Her şey pozitif bir havada giderken Beşiktaş'ta Kyle Walker-Peters bu ikinci, nişanlısından dolayı, ailevi nedenlerinden dolayı rötar diyebiliriz. Çünkü oyuncu her konuda anlaştı, rakamlar belli, fiyatlar belli, süre belli işin açıkçası. Ama iş uçağı ayarlayıp, uçakla getirme aşamasına geldiğinde oyuncu ailevi sebeplerden dolayı nişanlısını da gerekçe göstererek, süreçle ilgili o uçuşu gerçekleştirmedi. Bu bir oldu, iki oldu.Bu aile işi, ailevi sebepler olduğu zaman birazcık beni tedirgin ediyor. Bu eşlerin, nişanlıların ya da ailevi sebeplerin ortaya konması sonuçta oyuncu bir şeyi kabul etmiş, rakamları kabul etmiş, anlaşma tamam. Beşiktaş'ı kabul etmiş, geliyorum diyor ama son ana kadar hala yani bu tür sözler açıkçası çok da olumsuz düşünmek istemiyorum ama bir oldu, iki oldu herhalde üçüncüsünü kimse duymak istemez. Beşiktaş başkanı sayın Serdal Adalı ve yönetiminin gayreti şu idi; kampa getirebildiği kadar yeni oyuncu getirip Shakhtar Donetsk maçına hazır hale gelmek. Son gün cuma günü. Cuma gününe kadar bu operasyonu tamamlayıp en azından daha güçlü bir kadro kurmak arzusundaydı. Bunun için çaba sarf edildi, Orkun kampa katıldı, Abraham hakeza çok önemli işler yapıyor. Diğer taraftan gelen bütün oyuncular, mevcut oyuncular teknik direktörün çalışmaları, güzel bir kamp ortamını destekleyecek nitelikteydi. Beşiktaş belki de son yıllarda ilk defa bu kadar futbolcu kampa geliyordu. Bir de sağ bek olmuş olsaydı belki de başka bir düzlemde Beşiktaş yönetimi daha çok alkışlanır bir hale getirebilirdi. Şu an birazcık tadı kaçırdı diyebiliriz. Bu erteleme üçüncü kez yaşanırsa, sanki oyuncu acaba diyorum bunu dile getirmek çok doğru değil ama acaba İngiltere'den beklediği bir teklif vardı da ya da o teklif için Beşiktaş'la anlaşayım bırakmayayım ama Beşiktaş teklifi de çok sağlam, çok güçlü istiyorum ama aklım orada kaldı acaba 1-2 gün daha vakit kazanayım oradan gelen teklife göre mi pozisyon alayım ihtimalini de düşünmeye başladım.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..