Aaryan
Forum Üyesii
Spor Yorumcusu Fatih Doğan, TRT Spor'da Beşiktaş transfer gündeminde adı geçen Osayi Samuel hakkında görüşlerini dile getirdi.Fatih Doğan:Fenerbahçe'de çok verimli işler yapmadı. Ama gördüğüm kadarıyla Beşiktaş Başkanı Sayın Serdar Adalı'nın etrafındaki insanlar, oyuncuyla ilgili üç tane önemli bilgi vermişler. Hep olumlu konuşuyorlar. Çok çalışkan, profesyonel, çok güçlü, driplik yapabiliyor savunmaya yardım ediyor. Bunlar hep güzel şeyler. Hakikaten çok çalışması, hırslı olması, driplingi olması bir oyuncu için çok güzel şeyler... Fakat Beşiktaş'ın ihtiyacı bu mu? Solskjaer atletik bir oyuncu alarak mı orayı sürdürmek istiyor? Burada bir anlaşmazlık var. Osayi Samuel'in geldiği günden bu yana ki ofansif bir oyuncu olmasına rağmen Ürettiği asistler, ürettiği goller aldığı süreyle ne kadar orantılı? Bu konuda da birçok insanla ters düştüm. Fenerbahçe'ye yeteri kadar asit üretemediğini, evet çok çalıştığını, iyi futbolcu olduğunu, profesyonel olduğunu, mücadeleci bir oyuncu olduğunu ama Fenerbahçe'nin bundan daha fazlasına ihtiyacı olduğunu söyledim. Şimdi Fenerbahçe için daha iyisine ihtiyaç var demiş biri olarak kalkıp bu dakikadan sonra Beşiktaş için çok iyi transfer, atletik, böyle yapar, şöyle yapar diyemem.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..