• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Futbol yorumcusu açıkladı:"Beşiktaş'a kadroya genç isimler dahil edilecek..."

Aaryan

Forum Üyesii
Futbol yorumcusu Sercan Dikme, HT Spor'da sezon sonu Beşiktaş'tan ayrılacak oyuncuları açıkladı.Sercan Dikme:Avrupa'nın beş büyük liginde forma giyen ve kiralık olarak kadroya katılabilecek oyuncular gündemde. Santrfor konusunda konuştuğumuz için belirtmeliyim; bunun dışında da genç isimler kadroya dahil edilecek, ancak ilk fırsatta doğrudan ilk 11 kalitesini artıracak oyuncular hedefleniyor. Solskjaer, uzun boylu, fiziksel gücü yüksek, pivot özellikli bir santrfor istiyor. Sol kanat için ise atletik özellikleri güçlü, çizgiye basabilen, adam eksiltebilen ve sol kanatta sağ ayağını kullanan bir oyuncu aranıyor. Stoper içinse sert, agresif bir oyuncu isteniyor; bu isim Kuzey Avrupa'dan olabilir.SolskjaerBeşiktaş’ta teknik direktör konusuyla ilgili ciddi tartışmalar var. “Yeni sezona bu hocayla başlarsak hayal kırıklığı olur” düşüncesi giderek yaygınlaşıyor. Özellikle Rizespor maçından bu yana “gitsin mi, kalsın mı” sorusu sıkça konuşuluyor. Ben şahsen Beşiktaş’ı yakından takip eden biri olarak bu konuda ‘gitsin’ ya da ‘kalsın’ demem doğru olmaz, bunu söylemek bana düşmez. Ancak bazı şeyleri değerlendirmek istiyorum.Hocanın göreve geldiği dönemi hatırlayalım; o zaman Beşiktaş hem fiziksel hem psikolojik olarak çok yıpranmış bir camiaydı. Oyuncu grubu da kötü durumdaydı. Yani hocanın göreve başladığı gün ile bugünü karşılaştırdığımızda, aradaki gelişmeleri değerlendirmek gerekir. Devre arasında kadroya sadece Elan Ricardo ve Keny Arroyo gibi sınırlı eklemeler yapıldı. Yani hoca kendi kurmadığı bir kadroyla mücadele etti. Bu nedenle “gitsin mi, kalsın mı” tartışmalarına net bir şekilde girmeyi erken ve biraz abartılı buluyorum.duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.