• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Genç aşkına şef bıçağı! 'Evlilik ve çocuk yapmaya karşıyım'

Artur

Forum Üyesii

Şef bıçağı aramaya geldiğini belirten Bilge Öztürk, "Yemek yapmayı çok seviyorum. Daren'e yemek yapmak için şef bıçağı almaya geldim. Daren benim yemeklerimi çok seviyor. Ayrıca ben de yemek hazırlamayı seviyorum" dedi.

"ESTETİĞE İHTİYACIM YOK"

Öztürk, "Son dönemde nirçok erkek sanatçı da estetik yaptırmaya başladı. Siz düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Hiçbir zaman estetik yapmayı düşünmedim. İhtiyacım da yok" yanıtını verdi.

Bennu Gerede isyan etti: Kadın erkekten yaşça büyükse neden bu bir skandaldır?

"EVLİLİK DÜŞÜNSEYDİM ÇOKTAN NİKAH MASASINA OTURMUŞTUM"

Evlilikle ilgili sorular üzerine Bilge Öztürk, "Evlilik ve çocuk yapmaya karşı biriyim. Evlilik yapmayı düşünen biri olsaydım bu zaman kadar nikâh masasına oturmuştum. Kız kardeşlerimle evliliğe karşıyız" ifadelerini kullandı.

'YÜZÜK' AÇIKLAMASI!

Parmağındaki yüzükle dikkat çeken Bilge Öztürk, "Geçtiğimiz sene doğum günümde Daren almıştı" şeklinde konuştu.

Ablasının 22 yaş küçük aşkını onaylıyor! 'Güzel bir çiftler'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.