• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Genç kızlara rol model oldu

Artur

Forum Üyesii

Kanal D’de 19 senedir fırtınalar estirmeye devam eden ‘Arka Sokaklar’a gözü pek komiser Gökçe Kurt rolüyle dahil olan Yasemin Allen, “Benim iç tempoma, aksiyonuma çok uygun, keyifli bir iş” sözleriyle heyecanını paylaştı. Kendisini en mutlu eden tepkilerin genç kızlardan geldiğini söyleyen oyuncu, “Ben de o yaşlarda belli tarzda karakterler izlediğimde ‘Öyle olmak istiyorum’ derdim. O yüzden onlardan gelen geri dönüşler mutlu ediyor” dedi.

Uzun soluklu bir dizide yer almanın kendisini güvende hissettirdiğini söyleyen Allen, “Köklü bir sistemin içinde sana sadece ayak uydurmak düşüyor. Önünüzün, arkanızın belli olmadığı bir sektörde böyle bir şeyin içine girmek çok güven veriyor. O zaman da gönül rahatlığıyla teslim olabiliyorsun” ifadelerini kullandı. İzleyicileri her bölümde ayrı bir maceraya ortak eden D Media imzalı ‘Arka Sokaklar’, yeni bölümleriyle her cuma Kanal D’de.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.