• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Genç sevgilisi bu sefer yanında değil! 'Baba-kız günü yaptık'

Artur

Forum Üyesii

Kendisinden 19 yaş küçük şarkıcı Hera Aslan ile aşk yaşayan Ozan Doğulu, önceki gün 2007-2018 yılları arasında Ece Yosmaoğlu ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen üç kızı Arya, Lila ve Elya ile Akmerkez'de objektiflere takıldı.

Yanında sevgilisi olmadan kızlarıyla alışveriş turuna çıkan Doğulu, kendisini görüntüleyen gazetecileri fark edince 'Her şey yolunda' işareti yaptı.

"HEP BİRLİKTE YEMEK YEDİK"

Ardından gazetecilerle konuşarak gününü sadece kızlarına ayırdığını söyleyen 52 yaşındaki Doğulu, şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

"YETERİNCE ÇOCUĞUMUZ VAR"

Öte yandan geçtiğimiz sene sevgilisi Hera Aslan ile röportaj veren Ozan Doğulu, "Dördüncü kez baba olmak ister misiniz?" sorusuna; "Yeterince çocuğumuz var" karşılığını vermişti. Bu sırada Hera Aslan, "Ozan’a benzeyen bir erkek çocuğum olacaksa tabii, ama şu an için düşünmüyorum” demişti.

Ünlü isim ise araya girerek, "Ben erkek çocuk hiç düşünmüyorum. Üç kızım olsun istedim, Allah da bana gönlümün istediğini verdi” şeklinde konuşmuştu.

Hera Aslan: Ne dersem o, evde de benim sözüm geçer!
Ozan Doğulu açıklaması: Beni asla kırmıyor!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.