• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Göztepe'nin Romulo için Beşiktaş'tan ne kadar istediği belli oldu!

Aaryan

Forum Üyesii
Rabona YouTube kanalında değerlendirmelerde bulunan Ali Aydın, Beşiktaş'ın yeni sezon planlaması kapsamında forvet hattını güçlendirmek istediğini belirtti. Göztepe’ye yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre siyah-beyazlıların genç golcü Romulo ile ilgilendiğini aktaran Aydın, transferde sürecin sezon sonunda hız kazanabileceğini söyledi. Ali Aydın Romulo transferi hakkında şunları söyledi: "İzmir semalarından bana böyle bir bilgi geldi. Göztepe'ye yakın olan isimler Beşiktaş'ın Romulo'ya ilgisinin olduğunu söylüyor. Oyuncunun bu teklifi aldığı, Göztepe'nin de Romulo için bir fiyat belirlediği söyleniyor. Fiyat konusuna tam olarak girmek istemiyorum ama Göztepe'nin istediği bir fiyat var; Beşiktaş'ın da, söylenenlere göre, bu oyuncu için sunduğu bir teklif var. Biliyorsun, Beşiktaş en az iki forvet alacak. Bunlardan biri kaliteli, iyi bir forvet olacak; diğeri ise ismini yeni duyduğumuz, parlamaya başlayan Romulo gibi bir oyuncu olacak. Nasıl ki eskiden Bobo Brezilya’dan gelmişti. Beşiktaş’ın bu oyuncuya ilgisi olduğu söyleniyor. Ben de sordum ne aşamada diye. Şu anda görüşmeler çok yavaş ilerliyor çünkü Göztepe sezonun bitmesini bekliyormuş. Ancak Göztepe’nin kafasında bir fiyat var ve bu fiyat çift haneli. Beşiktaş da bu fiyatı düşürmek istiyor. Bu transfer olur mu, olmaz mı bilmem ama Beşiktaş’ın Romulo’ya ilgisi olduğu ve bu teklifin Romulo tarafından da ciddi şekilde değerlendirildiği söyleniyor. Göztepe bırakır mı, bırakmaz mı, bunlar ilerleyen dönemlerde yapılacak görüşmeler sonucunda belli olacak. Yani sadece Romulo transferi değil; Beşiktaş iki tane forvet alacak. Bunlardan biri Romulo olabilir. Beşiktaş bu tarz bir oyuncuyu da kadrosuna katmak istiyor. İzmir’den aldığım bilgi bu yönde." duhuliye.com HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.