• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERLER: Fulin'den Nihat Doğan açıklaması!

Alyssa

Forum Üyesii

Etiler’de basın mensuplarının sorularını cevaplayan Fulin, yeni parçası için çok güzel tepkiler aldığını, özellikle şarkının yanı sıra klibinde bir hayli beğenildiğini söyledi.

"NAZARA GELDİM"

Kolundaki sargıyla dikkat çeken 28 yaşındaki ünlü isim,, “Klipte geçirdiğim kazada dirseğim kırıldı. İki haftadır kolum alçıdaydı. Yeni yeni kendime geliyorum ama göz var üzerimde, bazılarının nazarına geldim" dedi.

AMAN NİHAT DOĞAN DUYMASIN!

Nihat Doğan’ın, Mabel Matiz'in ‘Antidepresan’ ve Simge Sağın'ın ‘Aşkın Olayım’ şarkılarını seslendirmesi hakkında konuşan Fulin, "Ne güzel seslendirsin tabii ama mümkünse benim şarkılarımdan uzak dursun" sözleriyle gülümsedi.

"GÜNDEME GELMEK İÇİN BÖYLE KONUŞMUŞ"

Tuğba Ekinci’nin "Fakirler beni dinlemeye gelmesin’ sözleri de hatırlatılan şarkıcı, “Trajikomik bir durum bu. Müzik insana hayat verir. Ben yeri geliyor halk konseri veriyorum, yeri geliyor özel bir etkinlikte sahne alıyorum. Zengini fakiri olmaz bu işin. O gündeme gelmek için böyle konuşmuş. Bu apaçık ortada" ifadelerini kullandı.

Nihat Doğan'ın 'Antidepresan' için Mabel Matiz'e teklif ettiği para şaşırttı!
Nihat Doğan'ı tiye aldığı video gündem olmuştu! Berker Güven'den açıklama

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.