• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERLER: Jennifer Lopez ve kızı Emme bit pazarında objektiflere yansıdı!

Artur

Forum Üyesii

Eski aşkı Ben Affleck'le geçtiğimiz yıl nikâh masasına oturan Jennifer Lopez, 2004-2011 arasında evli kaldığı üçüncü eşi Marc Anthony ile ilişkisinden 22 Şubat 2008 tarihinde Emme ve Maximilian adlı ikizlerini dünyaya getirmişti.

"GELENEKSEL BİR ANNE DEĞİLİM"

Lopez, ikizleri Max ve Emme’den bahsederken “Ben geleneksel bir anne değilim, bekar, çalışan bir anneyim” sözlerini kullanmıştı.

DEĞİŞEN VÜCUDU HAKKINDA KONUŞTU

Sporu hayatının merkezine oturtan ünlülerden olan 54 yaşındaki güzel, ikiz annesi olmasının ardından değişen vücudu konusunda 'güvensiz' ve 'kararsız' hissettiğini itiraf ederken, arkadaşı ve antrenörü Tracy Anderson'ın yeni haliyle yüzleşmesine yardımcı olduğunu belirtmişti.

"VÜCUDUMUN HER VERSİYONUNU SEVMEYİ ÖĞRENDİM"

Alıntı Metni
Eski eşiyle samimi görüntüleri olay olmuştu! Ünlü çift kavga ederken kameralara yakalandı

"YENİ BENİ KUCAKLADIM"

Lopez, "İkizlerim doğduktan hemen sonra Tracy ile tanıştım. Kendimi güvensiz ve kararsız hissettiğim bir zamanda onu aradım. Çoğu yeni annenin doğum yaptıktan sonra yaptığı gibi, eski halime dönüp dönemeyeceğimi merak ediyordum. Hayatıma girdi ve yeni beni kucaklamama, daha önce hiç olmadığım kadar güçlü olabileceğimi anlamama yardım etti" demişti.

ELİNİ SIKI SIKI TUTTU

Şarkıcı, hafta sonu 15 yaşındaki kızı Emme ile bit pazarında alışveriş yaparken görüntülendi. İkili, ellerinde alışveriş torbalarıyla yürürken görüntülenirken Lopez’in kızı Emme’nin elini sıkı sıkı tutarak yürümesi dikkatlerden kaçmadı.

JLo her zamanki gibi şıklığını korurken kızı Emme'nin rahat ve spor tarzı dikkat çekti.

'Ben Affleck, Jennifer Lopez'in harcamalarına yetişemiyor!'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.