• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Haberler.. Nebahat Çehre'den itiraflar! 'Hiçbir erkekle filmde yatağa girmedim'

Artur

Forum Üyesii

Kanal D'nin reyting rekorları kıran efsane dizisi 'Aşk-ı Memnu'da hayat verdiği 'Firdevs Yöreoğlu' rolüyle hafızalara kazınan Nebahat Çehre, 'Aramızda Kalmasın' programından Yelda Kırçuval'a konuştu.

"ÇOK GÜZEL EVLİLİĞİM OLDU"

Yılmaz Güney'le 1967-1968 yılları arasında evli kalan 79 yaşındaki oyuncu, "Hayatınızda neden aşk yok?" sorusuna, "1988’den beri yalnızım. Sebebi yok. Hayatım sevgi üzerine kurulu. Sevmediğim ne işi yapar, ne de birlikteliği yaşarım. Fakat çok güzel evliliğim oldu" yanıtını verdi.

'Beni yakalayamayacaksınız' dedi, bikinili görüntülendi!

"FİLMDE HİÇBİR ERKEKLE YATAĞA GİRMEDİM"

Oyunculukta kuralları olduğunu belirten sanatçı, "Hiçbir erkekle filmde yatağa girmedim çünkü oyuncu olarak istemiyorum. Dizilerde sadece öpüşme sahnesi oldu. Her şeyin bir yakışan yaşı var. Gençler yapsın" şeklinde konuştu.

"ESTETİĞİM YOK"

Yıllara meydan okuyan güzelliği ve kendine has tarzıyla her daim adından söz ettirmeyi başaran Nebahat Çehre, "Estetiğim yok, botoksum var" ifadelerini kullandı.

Nebahat Çehre: Ben hep ev hanımı oldum

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.