• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERLER: Pınar Deniz ve ablasının benzerliği dikkat çekti!

Artur

Forum Üyesii

Son dönemde yer aldığı başarılı projelerle adını duyuran Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde Yargı dizisindeki Ceylin rolü dolayısıyla Altın Kelebek Ödülü almıştı.

TEŞEKKÜR VİDEOSUYLA KATILDI

Deniz, Latin Amerika’nın Emmy Ödülleri olarak bilinen Produ Ödülleri’nde de ‘Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne layık görülmüştü. Oyuncu, Latin Amerika ve İspanya’yı kapsayan törene bir teşekkür videosuyla katılmıştı.

"BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR"

Deniz, “Bu ödül için herkese teşekkür ediyoruz. Dizimizin Latin Amerika’da bu kadar büyük ilgiyle takip edilmesi beni çok mutlu ediyor. Sizi çok seviyoruz” demişti.

Fenomen olan ‘Yargı’, Avrupa, Asya ve Orta Doğu’nun yanı sıra Latin Amerika’da da yoğun ilgi görüyor.

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, İngiltere'de!

BENZERLİKLERİ OLAY OLDU

Ünlü oyuncu sob olarak sosyal medya hesabından ablası Huri Deniz'in fotoğrafını paylaştı. Ablasının güzelliği ve benzerlikleri olay oldu.

"İYİ Kİ DOĞDUN"

Ünlü oyuncu instagram hesabından ablası Huri Deniz'in fotoğrafını paylaşarak üzerine şu notu ekledi: "Çabuk ablamın güzelliğine bakın. İyi ki doğdun. Yıllar önce bana yazdığın gibi.. Olmaktan, doğmaktan, dönüşmekten korkma. Seni çok seviyorum".

Huri Deniz, babasıyla birlikte Yeniköy'de bir restoran işletiyor.

Müstakbel görümcesi Pınar Deniz'i paylaştı!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.