• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Hafsanur Sancaktutan'dan aşk sorusuna bomba yanıt! 'Burayı silin'

Artur

Forum Üyesii

Gülperi, Aşk Ağlatır, Son Yaz, Dünyayla Benim Aramda, Ya Çok Seversen gibi projelerde yer alan 23 yaşındaki oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Deniz Can Aktaş ile 3.5 yıl boyunca olaylı bir ilişki yaşamıştı.

'Dünyayla Benim Aramda' dizisindeki cesur sahnesiyle günlerce magazin gündeminde adından söz ettiren Sancaktutan, son dönemin en popüler isimleri arasında yer alıyor.

BİKİNİLİ POZUNU PAYLAŞMIŞTI

Şimdilerde boş zamanlarını tatil yaparak geçiren ünlü isim, geçtiğimiz günlerde paylaştığı bikinili pozlarıyla da sevenlerinden tam not almıştı.

Hafsanur Sancaktutan yaz sezonunu açtı! Bikinili pozları sosyal medyayı salladı

AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Sosyal medya paylaşımlarının yanında açıklamalarıyla da gündem olan Sancaktutan, önceki akşam Etiler'deki bir mekana girerken objektiflere yansıdı.

"KİMSE YOK"

Adı son olarak basketbolcu Mahir Ağva ile anılan oyuncu, girişte ayaküstü gazetecilerin sorularını karşılıksız bırakmadı. Oyuncu, aşk soruları karşısında, "Kimse yok, ben direk cevap vereyim. Kalmadı ortalıkta adam" diyerek güldü.

Hafsanur Sancaktutan koronavirüsü atlattı! 'Beşinci olmasın inşallah'

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.