• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Hakan Aysev'in baba dramı!

Nova

Forum Üyesii

Anne ve babası çocukken ayrılan Hakan Aysev, o günden beri babasıyla görüşmemiş. Yıllar sonra Almanya'da büyük bir trafik kazası geçiren ünlü tenor, beyin kanaması geçirip, yoğun bakımda tedavi görmüş.

"ALTI AY ŞARKI SÖYLEYEMEDİM"

Geçirdiği kazayı anlatan Aysev, "Frankfurt'a giderken otobanda bir güvercinle göz göze geldik, tecrübem de fazla yok, ona çarpmamak için direksiyonu kırdım ve beş arabayla takla attım. Yoğun bakım, beyin kanaması, altı ay şarkı söyleyemedim" dedi.

"BABAMIN YÜZÜ GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELDİ"

55 yaşındaki ünlü tenor, "Trafik kazası geçirdim anda da babamın yüzü gözümün önüne geldi. Kazadan sonra babamı aradım, görüştük. Benden 'Elveda Gençliğim' şarkısını söylememi istedi. O şarkıyı babam için okuyorum" ifadelerini kullandı.

Hakan Aysev: Artık full HD görüyorum, Hakan Aysev: En sağdaki cüce bendeniz!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Tugbu

Forum Üyesi
Bayan Üye
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.