• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Hande Yener: Saçlarım 1.73 şu anda, boyumdan uzun!

Alyssa

Forum Üyesii

Önceki gece İstanbul Yenikapı’da düzenlenen İstanbul Festivali’nde sahneye çıkan Hande Yener, sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Muhabirlerin "Barbie bebek gibi olmuşsunuz" iltifatına ünlü şarkıcı "Barbie değil gerilla gibiyim" diyerek yanıt verdi.

"BAZI KOSTÜMLER ÇOK ZOR"

Kıyafeti ve tarzı ile ilgili sorulara Yener "Saçlarım emeğin ürünü, 1.73 falan şu anda, boyumdan uzun. Bazı kostümler çok zor ama altından kalkıyorum çok şükür" diyerek cevap verdi.

"BEYONCE'U NASIL GEÇİYORSUNUZ!"

"Benden bir tane daha yok" adlı yeni şarkısı için Yener şöyle konuştu:

Alıntı Metni

"ENERJİM ÇOK YÜKSEK"

Sözlerinde devam eden şarkıcı "Ben cesurum, tek bir şarkıyı bile sevdirmek zorken albüm yapmak cesaret işidir. Kötü bir süreç atlattık ülke olarak. Çok fazla felaket yaşadık ve anmak bile istemiyorum o günleri. Ben de düşündüm ve tek şarkı değil albüm çıkarmalıyım dedim. Müziği yaşatalım, tek olmak gibi bir derdim yok. Kendi sınırlarımı zorlamayı seviyorum ve enerjim çok yüksek. Çok mutluyum" diyerek duygularını dile getirdi.

Hande Yener: Aşksız yaşanmaz!
Hande Yener: Bana 23 diyorlar, Z kuşağıyım

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.