• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Harika Avcı hastaneye kaldırıldı! 'Kısa süre sonra ölümüm duyulacak'

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ- Uzun zamandırhaberalınamayan Yeşilçam'ın sevilen isimlerindenHarika Avcı'nınsonaçıklamaları sevenlerini üzdü. Geçtiğimiz aylarda maddi sıkıntılar yaşadığı ve evinden çıkmadığı gündeme gelen Harika Avcı ile Onur Akay konuşmuştu.

Onur Akay ile konuşan ünlü sanatçı "Kısa süre sonra ölümüm duyulacak. Karaciğerim bitti. Doktora da gitmiyorum. Ben ölmeyi tercih ettim. Ölüm sebebim siroz. Daha öncede karaciğer kanseri teşhisi konulmuştu bana. Ancak köpeğim ben öldükten sonra yaşamaya devam ediyorsa ne olur ona sahip çık, ben herkesi affettim" demişti.

KÖTÜ HABER GELDİ

Açıklamaları ile sevenlerini üzen Harika Avcı hastaneye kaldırıldı.

Haberi sanatçı Onur Akay sosyal medya hesabından duyurdu. Akay açıklamasında, "Aslında bu olay, "sessiz çığlık" gibi bir şey! Harika Avcı yetersiz beslenme nedeniyle, 02.50’de hastaneye kaldırıldı. (stres, ekonomik zorluklar, psikolojik mücadeleler vb.) Bedeni yorulmuştu ama ruhu hep güçlüydü… Şu an kendisine verilen serumun sihri bile işe yaramıyor ve hiçbir şeyin üstesinden gelemiyor. Allah’ım yardımcısı olsun inşallah." notunu düştü.

Eskişehir'deki orman yangınında 10 şehit! Ünlülerden taziye mesajları yağdı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.