• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Hazal Şubaşı yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi

Alyssa

Forum Üyesii

2015 Türkiye üçüncü güzeli Hazal Subaşı, bir dönem Erkan Meriç ve Rıza Kocaoğlu’yla aşk yaşamıştı. Subaşı'nın aşkla ilgili yorumu dikkat çekmişti:

Alıntı Metni

"AŞK İLİŞKİNİN BAŞLARINDA HAYATIMDA BÜYÜK YER KAPLIYOR"
"

Karşı cinste seni en çok ne etkiler?" sorusunu "Benimle ve başkalarıyla kurduğu iletişim, düşünceli olması, pozitif olması ve kendine güvenmesi etkiler" şeklinde cevaplayan Subaşı, aşkla ilgili olarak da şu ifadeleri kullanmıştı:

İlişkinin başlarında hayatımda büyük bir yer kaplıyor aslında. Sonrasında yavaş yavaş rayına oturtabiliyorum her şeyi ve dengeyi buluyorum.

PANİK YAŞADILAR

Adını Rıza Kocaoğlu ile yaşadığı aşkla duyuran Hazal Şubaşı, önceki gece yeni sevgilisi Atakan Başsavcı ile Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Flaşların patlamasıyla şok yaşayan sevgililer, kısa süreli panik yaşadı.

Hazal Subaşı: İş dışında tüm hayatımı çok plansız ve anlık yaşıyorum

"İLİŞKİMİZ DAHA ÇOK YENİ"

Şubaşı'nın erkek arkadaşı yaşadığı şok ile ''Kamera bizi mi çekiyor?'' diye kendi kendine konuşmaya başladı. Gazetecilerle sohbet eden Şubaşı, "İlişkimiz daha çok yeni. Bir aydır birlikteyiz. Her şey çok güzel gidiyor" diyerek, sevgilisiyle gecenin karanlığında gözlerden kayboldu.

Hazal Subaşı: Sadece bir aylık tatilim olacak

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.