• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Hera Aslan'dan Ozan Doğulu açıklaması: Beni asla kırmıyor!

Alyssa

Forum Üyesii

Hera Aslan, önceki gün Ortaköy'de bir mekanda sahne aldı. Performansı öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Hera, "Heyecanla sahne saatini bekliyoruz. Arabesk konseptimi de burada uygulayacağım. Yeni şarkılara hazırlık var. Biraz fantazi tarzında sıfır bir müzik yapmak istiyorum. Arap olduğum için belki Arapça da yapabilirim" dedi.

"EBRU GÜNDEŞ VE BERKAY'A ŞARKI HAZIRLADIM"

Yeni şarkılar yazdığını dile getiren Hera, "Ebru Gündeş'e bir şarkı hazırladım. Bir tane de Berkay'a hazırladım ancak daha haberi yok, kendisine sunacağım" açıklamasını yaptı.

"TÜYLERİMİ DİKEN DİKEN EDİYOR"

32 yaşındaki güzel, uzun süredir aşk yaşadığı Ozan Doğulu ile ilgili soruya, "Ozan şu an biraz yoğun. 100. Yıl Marşı hazırlıyor. Tüylerimi diken diken ediyor. Kısa zaman içerisinde çıkacaktır. Ozan'ım bana da şarkılar yapıyor. Biz çok güzel anlaşıyoruz, beni asla kırmıyor. Arkadaş, sevgili, dost her şeyi barındırıyor ilişkimiz" şeklinde konuştu.

Hera Aslan: Ne dersem o, evde de benim sözüm geçer!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

BaLTAZAR

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.