• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Hilal Altın: Babamın ismi bana hep kapıları açtı!

Artur

Forum Üyesii

Arabesk müzik sanatçısı Hüseyin Altın, 2016 yılında 58 yaşındaken yüksekten düşme nedeniyle götürüldüğü Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Şair Ahmet Selçuk İlkan, Hüseyin Altın'ın çok değerli bir dostu olduğunu ve vefatından dolayı büyük üzüntü duyduğunu aktararak, "Hüseyin Altın, arabesk müzik dünyamızın önemli değerlerinden biriydi. Onlarca albümü olan ve çok fazla hayranı olan bir insandı. Vefatı o bakımdan beni oldukça üzdü" ifadelerini kullanmıştı.

Sanatçı Hüseyin Altın son yolculuğuna uğurlandı

"YILDIZ ABLAMDAN ŞARKIYI KAPTIM"

Arabesk müziğin ünlü isimlerinden Hüseyin Altın’ın kızı Hilal Altın önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Yıldız Tilbe’nin kendisine hediye ettiği ‘Canın İsterse’ adlı yeni şarkı çıkardığını söyleyen Altın “Şansım yaver gitti. Yıldız ablamdan şarkıyı kaptım, bana hediye etti. Sıfır şarkı istiyorum deyince hiç kırmadı. Kendisi çok yüce gönüllü bir insan” dedi.

"KOL KANAT GEREN ÇOK OLDU"

Müzik sektöründe şimdilik kimsenin kendisine köstek olmadığını belirten Hilal Altın, bu durumun rahmetli babası Hüseyin Altın'dan kaynaklandığını ifade etti. “Babamdan dolayı bana kol kanat geren çok fazla oldu” diyen genç şarkıcı, 2016 yılında hayatını kaybeden babasının adının sektörde kendisine avantaj sağlandığını ancak kariyeri için tek başına yürüdüğünü anlatıp şöyle konuştu:

"NANKÖRLÜK OLUR"

Alıntı Metni

Altın gibi klip

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.