• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

İlayda Alişan imaj değiştirdi! 'Oğulcan da beğendi'

Artur

Forum Üyesii

Ünlü bir markanın Karaköy'de düzenlenen lansmanına ünlüler akın etti. Davete katılan isimlerden biri de İlayda Alişan oldu.

Bir süredir Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşayan ünlü ismin yeni tarzı dikkat çekti.

"BEN ÇOK KÜÇÜĞÜM"

Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Alişan, geçtiğimiz haftalarda Galataport'ta yapılan bir davete katılmıştı. 28 yaşındaki ünlü isim, evlilik planları ile ilgili soru üzerine ise şöyle konuşmuştu:

Alıntı Metni

İlayda Alişan ile Oğulcan Engin'den 'evlilik' cevabı! 'Bizi utandırmayın'

DAVETTE DİKKAT ÇEKTİ

Oğulcan Engin ile Çeşme'de uzun süredir tatilde olan İlayda Alişan, "Tatilimiz güzel geçiyor. Ben işlerimden dolayı bazen gidip geliyorum. Biraz da acele hazırlandık son anda belli oldu geleceğim buraya. Umarım beğenmişsinizdir." dedi.

"HOŞUNA GİTTİ"

Saçlarını kısaltan oyuncu, "Ben kendim istedim saçlarımı kısaltmayı. Uzun zamandır istiyordum ama fırsatım olmamıştı. Bir anda gaza gelip kestirdim. Oğulcan da beğendi. Hoşuna gitti." dedi. Sevgilisinin hakkında konuşurken genç oyuncu utandı.

İlayda Alişan ile Oğulcan Engin'den aşk dolu paylaşım!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.