• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

İrem Derici sitem etti: Ben hep betondum

Nova

Forum Üyesii

Yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündeminde yerini alan ünlü şarkıcı İrem Derici, aradığı aşkı Atakan Işıktutan'da buldu. İrem Derici, Survivor yarışmasıyla tanınan isimler arasında yer alan Atakan Işıktutan ile geçtiğimiz hafta Beşiktaş maçına gitmiş ve burada Atakan Işıktutan ile çekildikleri fotoğraf ile aşkını da ilan etmiş olmuştu.

Cem Belevi: İrem Derici çok güzel bir şey söyledi!

"SPORA KAZANDIRDIK"

Sporcu olan sevgilisi Atakan Işıktutan ile spora başlayan İrem Derici hakkında bu bilgiyi, sevgilisi "Spora kazandırdık" sözü ile duyurdu.

Ünlü şarkıcı ise bu paylaşıma, "Seni de Faceapp'e kazandıracağız inşallah" karşılığını verdi. Ünlü şarkıcı artık düzenli olarak spor yapıyor.

“GUDUBET MİYDİM İKİ AY ÖNCE?”

İrem Derici spor yapmaya başlayınca hakkında “Aşk yaradı” başlıklı haberler çıkmıştı. Buna sitem eden İrem Derici “Ee, ben gudubet miydim iki ay önce? Ben hep betonum" sözleriyle tepki verdi.

Öte yandan; İrem Derici dün sevgilisi ve menajeri Özgür Aras ile Hatay’a giderek depremzede çocuklara moral verdi.

İrem Derici: 35 yaşında bir ergenim maalesef!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.