• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Irmak Arıcı: Ben de arada kaynamış bulundum

Alyssa

Forum Üyesii

Yaşar İpek, "Çok keyifli bir çalışma oluyor. Irmak ile düet yaptık, çok özel bir isim kendisi. Onunla bu şarkıyı paylaşmaktan çok mutluyum. Dün de kendi şarkımın çekimindeydim. Aldık bir gaz gidiyoruz pandemi sürecinden beri” dedi.

"İLK KEZ ARABESK SÖYLÜYORUM"

Irmak Arıcı ise "İlk kez arabesk söylüyorum. Yaşar abiyle de ilk kez çalışıyorum. O iyi söylediği için arabesk şarkılarını ben de arada kaynamış bulundum” şeklinde konuştu.

"BU SENE YAŞAR İPEK'E DOYACAĞIZ"

Müzik sektörü ile alakalı da konuşan Yaşar İpek, "Hep bu tempoda çalıştım. Pandemi bitirdi bizi. Şov dünyası ile alakalı insanların yaşı yok bence. Sağlığı yerinde oldukça üretmeliler. Bu sene Yaşar İpek'e doyacağız” dedi.

Yaşar İpek'ten Aleyna Tilki itirafı! 'Sosyal medyadan baktığım tek ünlü', Seren Serengil'e para, Yaşar İpek'e hapis cezası!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Abi

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.