• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

İspanya'da yürümekte zorlandı! 'Garson beni görünce çığlık attı'

Alyssa

Forum Üyesii

2011 yılında hayatını kaybeden oyuncu Sönmez Atasoy ve Emel Göksu'nun kızı olan Fadik Sevin Atasoy, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı.

DİL OKULUNA GİTTİ

İspanya seyahatinden bahseden ünlü isim, "İspanyolca öğrenmek için dil okuluna gittim. Tatilden çok okul oldu. Dördüncü sezonu çekmek için İstanbul'a döndüm" dedi.

"ŞENGÜL'E BAYILIYORLAR"

Rol aldığı dizinin yurt dışı başarısı hakkında konuşan Atasoy, "İspanya'da salı günü Kardeşlerim var. Çok izleniyor. 20 gün Barselona'da kaldım, orada çok tanınıyordum. Yürümekte zorlandım. Şengül karakterine bayılıyorlar. Onların ulusal kanalında birinciyiz" ifadelerini kullandı.

Fadik Sevin Atasoy: Kenan Doğulu bursuyla okudum!

"FADİK DİYE BAĞIRAN DUYDUM"

Alıntı Metni

Öte yandan "İspanya'da fiyatlar pahalı mıydı?" sorusu yöneltilen Fadik Sevin Atasoy, "Euro'yu düşünmezsen İstanbul'dan daha ucuz. Bizdeki yemek fiyatları almış başını gitmiş, orada daha makul fiyatlar" yanıtını verdi.

Fadik Sevin Atasoy gizemli sevgilisiyle sokakları dolaştı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.