• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Kansere yakalanmıştı! Jessie J son sağlık durumunu açıkladı!

Artur

Forum Üyesii

HABER MERKEZİ-İngiliz şarkıcı Jessie J, birkaç hafta önce meme kanserine yakalandığını açıklamıştı. 37 yaşındaki ünlü isim, "Bunu hayranlarımla ve beni önemseyen insanlarla paylaşmak istiyorum ve ayrıca paylaşımcı biriyim. Hayatımda yaşadığım her şeyi her zaman paylaştım. 'No Secrets' şarkım çıkmadan önce bana meme kanseri teşhisi konuldu" ifadelerini kullanmıştı.

MÜJDELİ HABERİ DUYURDU

Kanserin erken teşhis edildiğini söyleyen ve bir operasyon geçiren İngiliz şarkıcı, sağlık durumuna dair açıklamada bulundu.

Jessie, ameliyattan önceki gece iki yaşındaki oğlu Sky'ın bir videosunu paylaştı ve takipçilerine "kanser yayılmadığı" müjdesini verdi.

Aşk sona mı erdi? İrem Derici'den ayrılık açıklaması

"KANSER YAYILMAMIŞ"

Şarkıcı, göğüslerinden ameliyattan sonra test sonuçlarını paylaştı. İngiliz şarkıcı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Ve... İyiyim. Sonuç: Kanser yayılmamış. Mutluluk gözyaşlarım gerçek. Dualar, sevgi, iyi dilekler, neşe ve tüm pozitif enerji için teşekkür ederim."

"ZAMANIM VAR"

Ünlü şarkıcı, iyileşmek için daha çok zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Kendisine destek mesajları atan takipçilerine teşekkür etti.

Yeni tatil rotası belli oldu! Aybüke Pusat'ın Instagram pozlarına beğeni yağdı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.