Aaryan
Forum Üyesii
duhuliye.com yazarı Masis Kuyumcu, köşe yazısında Beşiktaş gündemini değerlendirdi.Masis Kuyumcu: "Sezon daha başlamadan taraftarın üstüne karabasanlar çökmüş durumda. Başkan, elindeki imkânlar doğrultusunda transfer yapmaya çalışırken, mevcut ve yollanması gereken isimlere yeni yönetim de modaya uydu; yerli ve yabancı oyunculara yenileri ekledi. Başkanımızın ivedilikle iyi bir hoca alması gerekiyor. Kenardaki hocadan oyuncular çekinmeli. Ole, iyi bir insan ve belki iyi bir spor yorumcusu olabilir, ama maalesef bugüne kadar gösterdiği performansla iyi bir hoca profili sergileyemedi. Orkun ve Abraham transferlerini isabetli buluyorum. Gedson için söylenenler doğruysa ve yerine Kerem Aktürkoğlu gelirse iyi olabilir. Benfica'da gösterdiği performans harika. Orkun, Rafa ve Abraham kalitesinde isimleri takıma katmamız gerekiyor. Bir tane Josef tarzı oyuncu şart. Demir Ege'nin takıma uyum sağlaması için en az bir sene daha gerekiyor. Daha sert bir ligde, ilk 11'de oynayacak bir takıma kiraya vermemiz onun tecrübe kazanmasını sağlayacaktır. Kartal Kayra'nın ondan daha iyi durumda olmasının sebebi, Türkiye Süper Liginde oynamış olması. Tekmelerin havada uçtuğu bir ligde ilk 11 oyuncusu oldu, kendini geliştirdi; 1 sene daha bu şekilde devam etmesi onun ve tabii takımın uzun vadede lehine olabilir. Felix ile stoperde daha çok korku filmi izleriz. Çok ağır. İki stoper ve bir santrfor daha şart. Sol bek alındı, Masuaku'yu arar olduk. Svensson alındı, Rosier'i arar olduk. Omar Colley ağır dendi, yollandı; Felix onu mumla arattı.Sayın başkanımıza güvenmek istiyorum. Geçmişte yaptıkları geleceğin teminatıdır diyerek, doğru adımlar atacağına inanıyorum. Şu ana kadar yapılan iki faydalı transfere karşılık üç tane fayda gösteremeyecek isim alması beni şaşırttı. Sayın Yıldırım Demirören yönetiminde futbol şube sorumlusu olduğu zaman yaptıklarının benzerini bekleyenler, şu ana kadar hayal kırıklığı içinde. Evet, belki o dönem ekonomik olarak güçlü bir başkan vardı; ne istediyse aldı ama biz o başarıları Sayın Serdal Adalı'nın yapıyor zannetmiştik. Gerçi, hala önünde zaman var; bizden beklediğimiz güçlü kadroyu mutlaka oluşturacaktır."Masis Kuyumcu / duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..