• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Koca koca insanları şekilden şekle sokuyordum!'

Artur

Forum Üyesii

Gizem Karaca, Bestyle Magazine ekim sayısına kapak oldu. Dergiye röportaj da veren Karaca, oyunculuğun kendisi için hayal ürünü olmadığını dile getirdi.

"AİLEDE HERKESİ OYNATIYORDUM"

Alıntı Metni

Gizem Karaca kuzeniyle Çeşme tatilinde! Ayağıyla kuma şekil çizdi

"BİR YANIMI DAHA KEŞFETTİM"

Güzel oyuncu, "Şimdi düşününce, ben aslında belli etmişim kendimi çocukken, şanslıyım ki yolum ona göre evrildi. Başka bir iş yapabileceğimi asla hayal etmedim. Hep filmlere ve oyunculara hayranlık duyardım. Kaderim beni kamera karşısına attı. Çok şükür çok sevdiğim bir işi yapıyorum. Şimdi yeni yaşımda yeni bir yanımı keşfettim ve kamera arkasına geçmeye başladım" dedi.

"SÜREKLİ ELİMDE BAVUL VAR"

Evlendikten sonra İzmir’de yaşayan ama İstanbul’dan da kopmayan Karaca, "Projem olmadığında İzmir’deyim, olduğunda ise İstanbul’dayım. Sürekli bir bavul var elimde. Ben buna çok alışığım, hiç şikayetim yok. Zaten bir yere kök salabilen biri değilim, bu yüzden bu sistem beni canlı tutuyor" ifadlerini kullandı.

Gizem Karaca lüks evinden paylaştı

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.