• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

'Kocaman ayıp!'

Aaryan

Forum Üyesii
Biz yıllarımızı Beşiktaş için verdik diyenler ilk yarı sonunda hiç umduklarını bulamadı! Ben izlerken utandım. Verilmeyen penaltı pozisyonlarına bakınca galiba geçmiş yıllara yandım Beşitaş adına. Ligin en ağır oynayan takımı sakatlıklar nedeniyle eksik kadro da olsa bu kadar umursamaz olamazdı! Kenarda Selçuk İnan’la değişim yapan G.Antepspor, kalesinde hiç sıkıntı görmeden oynadı. Sadece Gedson’un gayreti ile bu iş olamazdı! Bu kadar kötü bir oyunu kabul etmek olası değildir. Ben geçmişte sorunun teknik direktör değil kadro yapısı olduğunu buradan yazarken gelen Fernando Santos değildi. Hata yapmaktan çekinen G.Antepspor olmalıydı. Muçi ve Rashica da bu maçta adeta yoktu! Bu kadar rahatlık ikinci yarı sorumluluk nedeniyle Beşiktaş adına daha canlı geçse de bir yanda kümede kalmaya çalışın G.Antepspor vardı. Beşiktaş maçın başında gol yiyorsa bunun nedenini çözmelidir! Adnan Dinçer | Cumhuriyet

Wyatt

Forum Üyesii
Bilgi paylaşımı için teşekkürler.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.