• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Lara Paşalı'dan Selahattin Paşalı'ya: Kalbimi çalan adam

Artur

Forum Üyesii

Selahattin Paşalı, oyunculuk performansıyla olduğu kadar özel hayatıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu ile mutlu bir evliliği olan ve Pera adında bir kızı olan Lara Paşalı, son paylaşımıyla gündem oldu.

GQ Türkiye Men Of The Year 2023'te Yılın Oyuncusu ödülüne layık görülen Selahattin Paşalı ile o geceden fotoğraflarını paylaşan Lara Paşalı, eşine "Kalbimi çalan adam" diye seslendi. Ünlü çiftin pozlarına binlerce beğeni ve "En tatlı çift", "Bayılıyorum size" gibi yorum geldi.

"TÜM EKSİKLERİ TAMAMLADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER"

Öte yandan Ömer dizisinin başrol oyuncusu Selahattin Paşalı, GQ Türkiye Men Of The Year gecesinde ödülünü aldıktan sonra eşi Lara Paşalı'ya "Kendime bir kariyer oluşturmaya çalışırken tüm eksikleri tamamladığın için teşekkür ederim. Beceremediğim her şey için de senden özür dilerim" sözleriyle teşekkür etmişti.

Ödülünü de kızı Pera'ya armağan ettiğini ifade eden Selahattin Paşalı, "Yeryüzünde ya da gökyüzünde nerede olursam olayım seni hep seveceğim. Umarım benim kızım olduğun için gurur duyarsın" ifadelerini kullanmıştı.

Selahattin Paşalı baba olduktan sonra değişen hayatını anlattı! 'Başka odada uyuyorum'

"GURURLU ANLAR"

Selahattin Paşalı'nın eşi Lara Paşalı da ünlü oyuncunun ödül aldığı sırada çektiği bir fotoğrafı "Gururlu anlar" notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Lara Tümer: Selahattin Paşalı'yı gördüğüm an 'Ben bu çocukla evleneceğim' dedim!

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.