• Forumzar.COM Türkçe içerikli genel forum sitesi ve paylaşım platformu olarak eğlenceli ve interaktif bir forum deneyim sunar.

Foruma üye olmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Linda Evangelista: 5 yılda iki kez kanserle mücadele ettim

Alyssa

Forum Üyesii

90’lı yılların ünlü mankenlerinden biri olan ve Cindy Crawford ve Naomi Campbell gibi isimlerle “süpermodel” kavramını yaratan Linda Evangelista uzun bir süre sonra kamuoyunun karşısına çıktı ve yaptığı açıklama ile gündem oldu.

People dergisine kapak olan ve uzun açıklamalarda bulunan 58 yaşındaki Evangelista, son yıllarda kanserle mücadele ettiğini söyledi.

"OPERASYON GEÇİRMEYE KARAR VERDİM"

2018 ve 2022 yıllarında meme kanseri teşhisi konduğunu ve yıllarca kanserle savaştığını belirten Evangelista, “Hastalık ilk olarak 5 yıl önce düzenli mamografi çekimi sırasında tespit edildi. Ve meme aldırma operasyonu geçirmeye karar verdim” dedi.

Bu süreçte 16 yaşındaki oğlu Augustin’in kendisine destek verdiğini belirten Evangelista 2022 yılında ise memesinde bir kitle hissedince hastalığın yeniden ortaya çıktığını söyledi.

"HAYATTA OLDUĞUM İÇİN ŞANSLI HİSSEDİYORUM"

Zorlu bir ameliyat daha geçirdiğini belirten Evangelista, “Şu an iyiyim ama harika değilim. Kanserin yeniden belirme riski görece yüksek. Hayatta olduğum için kendimi şanslı hissediyorum ve yanında gelen her şey de bonus” dedi.

Eski kocasına tecavüz soruşturması açıldı, kadınlara destek verdi!

Evangelista, “Bir ayağım çukurda ama yine de şükrediyorum” ifadesini kullandı.

Bu içeriğin kaynağı Milliyet haber sitesidir.

Genel Forum Sitesi

Forum Sitesi - Forumzar.COM

Forumzar.COM olarak, Türkçe forum sitesi denildiğinde akla gelen ilk adres olarak, geniş kapsamlı genel forum platformumuzda buluşuyoruz. Türkiye'nin en büyük Türkçe forum siteleri arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz. Çeşitli konu başlıklarında aktif bir şekilde paylaşımların yapıldığı, her konuda interaktif ve bilgilendirici tartışmalara katılmak için bizi takip edin! ve bir dakikanızı ayırarak forum sitemize üye olun!

Forum Siteleri

Bilgi paylaştıkça çoğalır sloganı ile ilerleyen forum sitesi platformumuza, siz de üye olarak forum sitemizde açılan konulara katılabilir ve ilgi alanınıza uygun konular açarak siz de paylaşımda bulunabilirsiniz.